Medlemskap

Ett medlemskap i FSVJ kostar endast 200 kronor per år. Vill du att alla i din familj ska vara stödjande medlemmar så finns möjligheten till familjemedlemskap för 50 kronor per efterföljande familjemedlem.

För ett fullt medlemskap á 200 kronor får du regelbunden information, förhandstips om evenemang, möjlighet till rabatt på vissa arrangemang etc.

Vi skickar endast ut information till en medlem i familjemedlemskapet.

Som stödjande medlem ger du, via din medlemsavgift, oss en möjlighet att restaurera och vårda vår fordonspark. Du behöver inte känna något krav på aktiv medverkan.

Du kan även köpa medlemskapet direkt i vår webshop här.

Stödjande medlemskap:

Som stödjande medlem i FSVJ betalar du årligen en medlemsavgift. För dit medlemskap erhåller du information i form av nyhetsbrev och andra utskick. Du får förhandsinformation om våra aktiviteter och vi erbjuder på vissa resor medlemsrabatt. Du har rätt att delta på föreningens årsmöte och och på så sätt vara med och påverka verksamheten.

Aktivt medlemskap

För dig som vill delta aktivt i våra verksamhet på regelbunden bas finns det måna olika arbetsmoment inom föreningen. Vårt syfte är att bedriva trafik med våra historiska fordon och självklart ser vi att du som medlem deltar i den verksamheten, antingen genom att jobba på tåget under trafik eller delta i för- och efterarbeten vid resornas genomförande.

På museiområdet finns även många olika aktiviteter att delta i, Allt från att vara museivärd vid museets öppettider till mer praktiskt i form av trä, plåt och textilarbeten, trädgårdsskötsel och restaureringsjobb på fordonen etc.

Familjemedlemskap

Oavsett om du väljer att vara stödjande medlem eller en aktiv medlem, så kan dina familjemedlemmar också vara medlemmar. För varje familjemedlem extra betalar du endast 50 kronor/ person i medlemsavgift. Vi kommer dock endast skicka ut vårt nyhetsbrev till huvudmedlemmen.

Välkommen i gemenskapen!

Bli medlem

Vill du bli medlem och stödja vår verksamhet?

Anmäl ditt intresse nedan, ange vilken typ av medlemskap du önskar så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ja, jag vill bli medlem, Kontakta mig: